White Bride Friday

Formular de înscriere

[contact-form-7 id=”46180c0″ title=”White Friday”]

white bride friday

Te-ai gândit vreodată la momentul când vei spune „Da!” în fața celor dragi?

Noi suntem aici pentru a face acel moment magic și mai uimitor.

În luna noiembrie, în plină feerie de Black Friday, Roco organizează White Bride Friday – un eveniment special destinat viitoarelor mirese. O dată pe an, cuplurile care se pregătesc să-și unească destinele pot profita de oferte de neegalat la închirierea sălii noastre elegante de ballroom.

Dar așteaptă, îți oferim și mai mult!

Ai ocazia unică de a degusta meniurile de nuntă oferite de Roco pentru a-ți alege cu grijă cele mai delicioase preparate pentru marele eveniment.

Și pentru că ne gândim la fiecare detaliu al nunții tale, suntem bucuroși să aducem în acest eveniment parteneri speciali care îți vor face viața mult mai ușoară – rochii de mireasă uimitoare, profesioniști în aranjamente florale și buchete de mireasă, experți în servicii de sonorizare, fotografie profesională, cofetărie și candy bar și multe alte surprize.

Așa că nu rata această oportunitate unică de a-ți începe povestea de dragoste cu un eveniment care să-ți depășească toate așteptările. Completează formularul de mai sus pentru a te înscrie la White Bride Friday și noi te vom ține la curent cu toate detaliile despre acest eveniment minunat.

Este momentul tău!

Este momentul tău să strălucești!

Vino la Roco de White Bride Friday și lasă-ne să transformăm visul tău în realitate!

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Cariere

Confidențialitate

Blog