Organizare Evenimente la Roco

Hotel & Restaurant & Ballroom & Garden

Peisajul Roco outdoor este mirific. Aer curat, explozie de verdeață primăvara și vara, păuni zburdalnici în libertate.
Locul ideal pentru punerea în scenă a unor întâlniri – eveniment!

VISEAZĂ! CREEAZĂ AMINTIRI!

Nunți

Oferă invitaților tăi momente de neuitat, într-un cadru de vis! Roco este cea mai bună alegere atunci când îți dorești un spațiu elegant pentru organizarea nunții tale!
botez roco

Botezuri

Petrecerea de botez este primul eveniment din viața bebelușului tău. La Roco, petrecerea de botez devine memorabilă. Într-un cadru de vis!
Amintiri de neuitat!

Banchete

Liceenii și studenții din ultimul an vor găsi la Roco cele mai bune condiții pentru a organiza un banchet. În aer liber, petrecerea de final de liceu / studenție este intensă în grădinile Roco. Faceți alegerea care vi se potrivește!
bal la roco

Baluri

Bal de absolvire sau Bal tematic? Suntem pregătiți pentru a vă întâmpina regește oaspeții la ambele tipuri de evenimente. Outdoor! Evenimentele în mijlocul naturii sunt memorabile.
majorat roco

Majorate

Cea mai frumoasă petrecere pentru cea mai frumoasă vârstă! Gazdele Roco au experiență vastă în organizarea de majorate. Foarte mulți tineri ne-au ales pentru petrecerea lor de majorat!

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș
închide

Sosire

Plecare

Notă: Prin trimiterea acestui formular, verificați disponibilitatea unei camere de cazare la Hotel Roco Izvin, în ziua/perioada aleasă. Rezervarea fermă vă va fi confirmată în cel mai scurt timp posibil prin email sau telefonic.