Meniu Restaurant Roco

Specialitatea casei

Foie gras
cu sos de fructe și pommes duchesse – 350g

Piept de rață cu sos de portocale – 200g

Specialitatea bucătarului șef

T-bone Steak – 300g

Cotlet de berbecuț – 200g

Coaste de porc Roco – 350g

Aperitiv rece

Carpaccio de somon sau de vită – 150g

Tartar de vită – 250g

Bruschete Roco – 150g

Bruschete cu somon fumé – 150g

Caprese cu pesto de busuioc – 350g

Salată Roco
somon fumé, mix de verdețuri,
dressing de portocale – 300g

Salată grecească
sau bulgărească – 300g

Salată de crudități
cu piept de pui sau cu ton – 300g

Salată de crudități
cu calamari și creveți – 300g

Salată de vinete
cu telemea și roșii cherry – 300g

Platou brânzeturi fine
(pentru 2 persoane)
gorgonzola, camembert, cașcaval,
emmentaler, brie, nuci, fructe – 700g

Platou Roco
(pentru 2 persoane)
Șuncă de casă, salam picant, cărnăciori,
telemea, ou fiert, legume – 800g

Aperitiv cald

Mămăliguță
cu telemea și smântână – 200g

Ardei copți cu feta la grătar – 180g

Cașcaval pane – 150g

Camembert pane
cu migdale și afine – 150g

Ficăței de pui la tigaie – 150g

Gustare caldă Roco
(pentru 2 persoane)*
ardei copți cu feta la grătar, cașcaval pane,
ficăței de pui, ciuperci la grătar, mini șnițele
de pui, cărnăciori, sos remoulade – 500g
*Timp de pregătire: 40 min

Preparate din pește și fructe de mare

File de somon la grătar – 200g

File de somon
cu sos gorgonzola, struguri și migdale – 250g

File de șalău la grătar – 200g

Doradă la grătar sau la cuptor
cu crustă de sare – 100g

Păstrăv la grătar – 100g

Inele de calamari prăjite – 100g

Creveți la grătar – 100g

Platou mixt
(pentru 2 persoane)
file somon, șalău, inele de calamar,
fructe de mare, creveți – 800g

Saramură de crap
cu mămăliguță – 200g

Supe, ciorbe, creme

Ciorbă Roco – 400 ml

Ciorbă de burtă sau de văcuță – 400 ml

Ciorbă de legume – 400 ml

Supă de găină
cu tăiței de casă – 400 ml

Supă cremă de legume
Provencial
cu crutoane – 400 ml

Supă cremă de broccoli
sau de ciuperci – 400 ml

Paste

Tagliatelle cu somon
praz și dovlecel – 250g

Farfalle Funghi Porcini – 250g

Spaghete Carbonara
sau Bolognese – 250g

Penne all‘Arabiata – 250g

Rigatoni 4 formaggi – 250g

Tortellini Pana Prosciutto Funghi– 250g

Spaghete cu fructe de mare – 250g

Preparate de pasăre

Piept sau pulpe de pui la grătar – 200g

Pui Parizian sau Pané – 200g

Piept de pui
cu sos de mărar
sau de smântână
sau de vișine – 300g

„Valdostana“
pui cu ciuperci, șuncă și cașcaval la cuptor – 250g

Piept de curcan la grătar – 200g

Piept de curcan
pe pat de legume crocante – 300g

Ciulama de pui
cu ciuperci și mămăliguță – 300g

Frigărui asortate – 200g

Preparate de porc

Ceafă sau cotlet la grătar – 200g

Cotlet pané sau parizian – 200g

Ceafă de porc cu sos Rahm
(bere neagră) – 300g

Cotlet de porc în crustă
de ierburi aromate – 200g

Cordon Bleu – 200g

Escalop de porc
cu sos de lămâie sau portocale – 300g

Medalion de porc caramelizat
cu ananas și orez de legume – 350g

Tochitură moldovenească
cu mămăliguță – 250g

Fasole cu ciolan – 300g

Mititei cu muștar  45g/buc

Preparate de vită

Mușchi Chateaubriand – 100g

Mușchiuleț de vită la grătar – 200g

Tagliata Roco
Rucola, parmezan, lămâie și
cremă balsamica – 250g

Mușchi de vită cu sos
de piper roșu
sau sos de ciuperci
sau sos gorgonzola
cu struguri și migdale – 300g

Gulaș de vită – 300g

Șnițel vienez – 200g

Garnituri

(150 g/porție)

Cartofi

  • la cuptor cu rozmarin
  • piure
  • prăjiți
  • natur

Legume Ratatouille
sau la grătar

Orez cu legume

Orez cu salvie, unt și
parmezan

Mămăligă

Legume sotate

Ciuperci la grătar

Salate și sosuri

Salată asortată – 150g

Salată de roșii
cu busuioc și ulei de măsline – 150g

Salată verde – 150 g

Varză albă – 150g

Sfeclă roșie cu hrean– 150g

Murături de casă asortate – 150g

Ardei copți cu roșii – 150g

Sos Remoulade / L‘aioli / Tartar /
smântână cu usturoi – 50g

Sos Meunière – 100g

Sos Gorgonzola
sau Sos de piper verde – 100g

Diverse

Muștar / Ketchup – 50g

Smântână / Maioneză – 50g

Ardei iute – 1 buc.

Pâine sau Chiflă – 150g/100g

Cașcaval / Telemea – 50g

Ochiuri de ou – 2 buc./100g

Omletă cu șuncă și cașcaval – 200g

Gorgonzola – 50g

Camembert / Brie – 50g

Desert

Clătite Bănățene – Desert Roco – 350g

Clătite cu gem de gutui / caise – 2 buc.

Clătite cu ciocolată, nuci,
biscuiți și frișcă – 2 buc.

Papanași Roco cu dulceață – 250g

Mere coapte
cu miere, cacao, nuci și stafide la cuptor – 300 g

Inghețată asortată – 200g

Lava Cake – 100g

Profiterol Duo – 90/70g

* La cererea clientului putem pregăti și alte preparate decât cele din meniu

Sănătate înainte de toate!

Dragi oaspeți, vă rugăm să semnalați personalului nostru eventualele alergii sau intoleranțe alimentare. Vă invităm să consultați lista de alergeni și să comandați preparatele care vă plac și sunt bune pentru sănătatea dumneavoastră.

  • Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate.
  • Crustacee și produse derivate
  • Ouă și produse derivate
  • Pește și produse derivate
  • Arahide și produse derivate
  • Soia și produse derivate
  • Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
  • Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de pădure, nuci, anacarde, nuci Pecan, nuci de
  • Brazilia, fistic, nuci de Macadamia, nuci de Queensland și produse derivate
  • Țelină și produse derivate
  • Muștar și produse derivate
  • Semințe de susan și produse derivate
  • Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
  • Lupin și produse derivate
  • Moluște și produse derivate

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Confidențialitate

închide

Sosire

Plecare

Notă: Prin trimiterea acestui formular, verificați disponibilitatea unei camere de cazare la Hotel Roco Izvin, în ziua/perioada aleasă. Rezervarea fermă vă va fi confirmată în cel mai scurt timp posibil prin email sau telefonic.