Nunti in aer liber

Nunti in aer liber

O oază de liniste, un colț de natură perfectă la doar 15 km de Timisoara. Roco este amplasat convenabil, cu intrare directă de pe drumul național. Are o suprafață de 1,5 hectare. Este împrejmuit de copaci înalți.

Avem 3 grădini frumoase:

Prima, numită GRĂDINA CU ALTAR, este locul unde pot avea loc căsătorii civile și religioase, pentru ca mai apoi petrecerea să continue în una dintre celelalte grădini.

A doua este GRĂDINA JAPONEZĂ, datorită elementelor specifice ce se regăsesc aici (vegetație yin-yang, broaște țestoase, păuni). Aici pot avea loc evenimente de 20-70 persoane. Pe terasă, se poate dansa, iar în caz de vreme rea, restaurantul poate găzdui (ca un back-up) același număr de persone. Astfel, petrecerea poate avea loc indiferent de vremea de-afară.

A treia gradină este GRĂDINA VENEȚIANĂ. Aici, tronează un minunat pavilion cu o fântană în stil venețian, înconjurată de mai multe statui. Ringul de dans (120 metri pătrați, pavat cu gresie albă) este iluminat festiv, în așa fel încât mirii și invitații să nu fie deranjați. În GRĂDINA VENEȚIANĂ se pot distra multe persoane (până la 700), însă numărul lor este limitat, de obicei, la 350-370 persoane, atât cât Ballroomul Roco poate asigura back-up la nevoie, în caz de vreme nefavorabilă.

Hai să vezi sau sună la 0728 741 787

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Cariere

Confidențialitate

Blog