Evenimente în mijlocul naturii

Fie că este vorba despre cununie, nunta voastră sau botezul copilului, evenimentele în aer liber au un farmec aparte.

De ce să alegi o locație outdoor pentru evenimentul tău?

Spre deosebire de locațiile clasice pentru evenimente, grădinile din mijlocul naturii îți oferă un spațiu mai generos pentru organizare, astfel ai libertatea de a te juca cu elementele creative pentru a construi arajnamente spectaculoase. Indiferent de tematica aleasă pentru evenimentul tău, aceasta va fi conturată perfect de frumusețea naturii, care îți va oferi un tablou de poveste. Cerul înstelat, briza serilor de vară și razele soarelui, sunt doar câteva dintre darurile cu care te va răsfață natura.

Toate aceste elemente construiesc decorul perfect pentru pozele de album, fiind pus în valoare de lumina naturală. Probabil ai auzit deja de orele de aur, sau orele magice, momentele cu cea mai bună lumină din zi pentru a crea fotografii spectaculoase.

Atunci când optezi pentru o locație în aer liber, ai posibilitatea de a organiza jocuri prin care să îi distrezi pe invitați, dar și spații special amenajate pentru cei mici.

Confortul invitaților este un aspect destul de important, iar un eveniment în mijlocul naturii poate însemna și un dress code mai comod cu ținute lejere pentru oaspeții tăi. Atmosfera unui astfel de moment este unică și va oferi tuturor o stare de bine și de relaxare.

Dacă îți surâde idea unui eveniment înconjurat de natură, poți opta pentru una dintre cele 3 grădini Roco, cu peisaj superb, care te vor ajuta să transformi ziua ta de poveste într-o amintire de neuitat. În plus, nu trebuie să îți faci griji pentru vremea de afară. Ballroom-ul este rezervat automat, astfel te poti bucura de evenimentul tău indiferent de prognoza meteo.

Sună la 0728 741 787 și programează o vizionare!

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Cariere

Confidențialitate

Blog