De ce să îți organizezi evenimentul la Roco?

Roco este mai mult decât o locație obișnuită de evenimente. Departe de zgomotul orașului aglomerat, te așteaptă un peisaj de poveste și un spațiu generos care ne permite să găzduim evenimentul tău exact așa cum l-ai visat.

Dispunem de trei grădini, așezate foarte aproape de orașul Timișoara, intr-un loc mirific unde culorile naturii oferă o imagine de paradis.

Grădina Venețiană este locația ideală pentru punerea în scenă a celor mai importante evenimente din viața ta și poate găzdui până la 400 de invitați în deplină siguranță.

Cu o capacitate de 70 de locuri, Grădina Japoneză este pregătită să asigure tabloul perfect în albumul cu fotografii.

Ceremoniile în aer liber au un farmec aparte, iar dacă ți-ai dorit mereu o cununie ca în filme, Grădina cu Altar îti poate transforma visul în realitate.

Dacă alegi una dintre grădinile noastre, nu trebuie să îți faci griji de condițiile meteo. Ballroom-ul sau restaurantul sunt rezervate automat, astfel încât evenimentul tău să arate exact așa cum ți-ai dorit, indiferent de vremea de afară.

Dispunem de spații de cazare pentru invitați, elegant personalizate, îmbinând nuanțe de design de inspirație internaționala. Hotel Roco dispune de camere cu 1, 2 sau 3 paturi, pe care le punem la dispoziție oaspeților noștri pentru a petrece noaptea după ce petrecerea a luat sfârșit.

În funcție de sezon și tematica aleasă, îți punem la dispoziție toate aranjamentele de care ai nevoie pentru a-ți personaliza evenimentul, indiferent că optezi pentru una dintre locațiile outdoor sau indoor.

Nu e petrece fără o masa îmbelșugată, de aceea ți-am pregătit un meniu variat și savuros din care poți alege.

Sună la 0728 741 787 și programează o vizionare!

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Cariere

Confidențialitate

Blog