5 pași pentru o petrecere de botez reușită

Botezul este primul eveniment din viața bebelușului tău și chiar dacă el nu va participa activ, peste ani, va zâmbi privind amintirile imortalizate.

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când organizezi petrecerea de botez a copilului tău:

Lista de invitați.

Lista de invitați este punctul de plecare și te va ghida spre următorii pași. Întocmește lista cu persoanele apropiate și anunța-i cu 2,3 luni înainte, pentru a avea răspunsuri cât mai sigure cu privire la prezența acestora.

Rezervă locația.

Locația are un rol important în cazul petrecerilor de botez. După ce ai întocmit lista invitaților și ai un număr aproximativ al persoanelor care vor participa la eveniment, poți trece la următorul pas: rezervarea locației. Dacă îțî dorești ca botezul bebelușului tău să iasă exact așa cum ai visat, te sfătuim să nu lași rezervarea localului pe ultima sută de metri.

Alege meniurile.

Meniurile sunt deliciul invitaților și vor asigura o petrecere de botez reușită. Optează pentru meniuri ușoare, savuroase și frumos decorate. Nu uita să pregătești meniuri pentru vegetarieni. Cu siguranță îți vor mulțumi că te-ai gândit la ei. Asigură-te că ai si meniuri speciale pentru copii, ținând cont de faptul că unul normal este, de cele mai multe ori, prea mare pentru ei.

Alege o temă.

Detaliile fac diferența, de aceea tema petrecerii de botez este destul importantă. Inspiră-te din povești inedite, alege accente de culoare, animăluțe sau personaje din desene animate. O astfel de petrecere va anima atmosfera și va rămâne întipărită în mintea invitaților tăi.

Cadouri pentru invitați.

Mărturiile de botez sunt micile amintiri pe care invitații tăi le vor lua cu ei la finalul petrecerii. Poți opta pentru fotografii magnetice cu poza bebelușului tău, cutii cu macarons sau bomboane.

Indiferent că îți dorești o petrecere restrânsă sau una de amploare, locațiile Roco pot fi decorul perfect al unei petreceri de botez reușite.

Programează o vizionare: 0728 741 787

Contact rapid Roco

Telefon: 0728 741 787
Email: office@hotelroco.ro
Adresa: Strada Preot T. Pelea nr. 39, Izvin, Timiș

Cariere

Confidențialitate

Blog